Sustainable Clothing Productions | Designed by ShirlZ

Wat als de perfecte opdrachtgever u herkent door de
juiste outfit?

Close the loop

Wij hebben een duurzaam beleid voor de processen, ontwerpen, stoffen, inkoop en reconditioneren of recyclen zoveel mogelijk.

PRODUCTIES

Wij verzorgen voor de productie op maat mogelijk vanaf 25 stuks. Wij ontwerpen en produceren duurzame bedrijfskleding.

Kleding management

Strategisch voorgelicht worden over procesoptimalisatie, bespaart kosten door efficientie en duurzaamheid.

Design geweven logostof Asto
Overhemd

Overhemd Essential Collectie

Knoop

Een knoop passend in de huisstijl.

Geweven logostof

Uw dessin geweven in logostof

shirlz
Collecties

Bij ShirlZ helpen wij uw organisatie of team met de juiste collectie die we hebben ontwikkeld. Wilt u op een hele mooie wijze de gewenste kleding items personaliseren? Het dessin stemmen wij af op de stijl van uw merkstrategie, wat zorgt voor een hoogwaardige uitstraling. De Essential Collectie om basis items te pre-orderen.

Voor de Identity Wear Collectie ontwerpen we van uw logo een dessin en laten vervolgens een monster van geweven stof maken, om deze stof te verwerken in het gewenste item.

Gemiddelde trajecten duren circa 12 tot 20 weken, afhankelijk van de wensen. Het is mogelijk om uw gehele collectie te laten ontwerpen als Private Label. En de stijl geheel door te voeren en volledig te personaliseren per medewerker of afdeling.

ShirlZ; Uw partner van A tot Z!

Dé nieuwe kijk op unieke duurzame bedrijfskleding!

Corporate fashion - eenvoudig naar wens te bestellen

Wij ontwerpen een passend dessin

Uw logo is onderdeel van uw branding strategie. Wij ontwerpen voor bedrijven een dessin dat past bij de brandingstrategie en laten hier logostof van produceren. Zo bent u herkenbaar voor uw opdrachtgevers. 

Bij ShirlZ ontwerpen wij een dessinstof van uw logo, bij goedkeuring produceren we de geweven stof, dat vervolgens verwerkt kan worden in de items van ShirlZ. Zo heeft u een collectie dat past bij de uitstraling van het bedrijf. 

dessin
uw private label
Corporate fashion - eenvoudig naar wens samen te stellen

Uw kleding label

ShirlZ Corporate Fashion is een unieke speler in de markt op het gebied van kledingontwerp met dessin voor bedrijfskleding. Uw eigen betaalbare Private Corporate Fashion Label te laten ontwerpen en vervolgens in productie te nemen. Wij verzorgen voor de private label producties op maat vanaf 25 stuks.

Uw schakel naar meer succes

Verhalen van onze klanten

"ShirlZ heeft met veel gevoel voor onze specifieke vraag een prachtig jurkje ontworpen. Shirley haar enthousiasme en vakmanschap herken je in haar creaties. Inmiddels ben ik zelf zo enthousiast dat ik diverse blouses en jurkjes in mijn garderobe bezit van ShirlZ!"
Kleding waarmee je vanzelf opvalt. De drempel wordt op een bijzondere manier een stuk lager gemaakt doordat mensen je gaan aanspreken, dat werkt perfect op de beursvloer.

meer Opdrachtgevers van ShirlZ