Sustainable Clothing Productions | Designed by ShirlZ

ShirlZ is gelesecteerd

rising star

U bent van harte welkom om onze stand te bezoeken

Rising Star Pavilioen tijdens Europort Maritime 2023

collage Voorbeeld 2

Maritieme sector

Het maritiem modemerk met "Star" kwaliteit op de Europort Maritime"​

Binnen de maritieme sector, waar hoge eisen gelden en veel wisselingen in personeel voorkomen, worden regulier aangekochte (werk)kleding vaak niet optimaal benut. Maar daar hebben wij verandering in gebracht. Onze slimme verstelsystemen in de ontwerpen maken het mogelijk om de kleding aan te passen aan nieuwe werknemers. Bovendien kijken we naar het hele kledingproces en ontwerpen we oplossingen om kosten te besparen en hergebruik te bevorderen. Duurzaamheid is een belangrijk aspect van onze bedrijfsfilosofie. We zetten in op hergebruik van kleding door het gebruik van naam labels en verstelbare lengtes en breedtes in onze patronen. Ook letten we op het gebruik van materialen die langer meegaan en gemakkelijk recyclebaar zijn. Hiermee verminderen we de hoeveelheid afval en dragen we bij aan een schonere toekomst in de maritieme sector.

Onze voordelen

Duurzaam

Op maat

logostof

Collectie

Private Label Logostof

De juiste look

Het begon allemaal met de missie om de juiste look voor iedere gelegenheid te creëren. ShirlZ startte in 2012 met de losse kraag en manchetten en het modulair maken van kleding, zodat het verwisselbaar is en voor iedere gelegenheid de juiste look geeft. Er bleek interesse bij bedrijven en zijn begonnen met het ontwerpen van logo’s als dessin geweven in stof.

Al snel ontdekte we dat onze logostof in de kleding verwerken een succes is. De opdrachten voor representatieve bedrijfskleding, werd bedrijfskleding voor de hele organisatie, dat volledig afgestemd wordt naar de stijl van het bedrijf. We merkten dat we nog meer ons steentje konden bij dragen door duurzamere processen in te zetten voor kleding, daardoor minder afval te hoeven produceren en daarmee de wereld iets te verbeteren.

Van ontwerp tot aan de productie, uitlevering en de nazorg.

Herkenbaar

Ons geheim? We combineren niet alleen uitstraling en herkenbaarheid, maar ook het belangrijkste aspect, goed zittende kleding. Het is mogelijk om een compleet servicepakket af te nemen, aangevuld met kledingbeheer. Dit stelde ons in staat om zelf hoogwaardige kleding te produceren, passend bij de behoeften van elke klant, van goede Essentials tot een Private Label.

Klanten besparen tijd doordat u met ShirlZ een aanspreekpunt heeft voor al uw bedrijfskleding van alle afdelingen. Ook de nazorg is bij ShirlZ in goede handen. 

Drie jaar geleden zagen we een kans in de markt. Kledingproducties op eigen patroon in combinatie met geoptimaliseerd kledingmanagement en het toepassen van confectietechnologie voor grotere bedrijven. We beseften dat knelpunten in het kledingbeheer een aanzienlijke kostenpost is voor veel bedrijven. Dit inzicht zette ons aan tot actie. Na het kaart brengen van die knelpunten bleken we dit verrassend op te lossen door onze ontwerpen slimmer te maken.

Shirley Leinenga

Get well dressed

Dit succes is alleen mogelijk door ons geweldige team. Ons kleine, maar uiterst vakbekwame team bestaat uit experts in verschillende disciplines. Met onze brede expertise, veelzijdigheid en gedeelde passie voor innovatie zijn we de uitdagingen van de industrie tegemoet getreden.

Bij ShirlZ werken we samen, discussiëren we, experimenteren we en streven we naar perfectie. Nieuwe ideeën worden grondig onderzocht en getest, en we werken hard aan het updaten van onze mogelijkheden om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van onze klanten. Onze unieke werkwijze helpt ons om steeds weer een perfect eindresultaat te bereiken.

Deze weg heeft ons uiteindelijk geleid naar het prestigieuze podium van Europort Beurs in Ahoy van 7 tot 10 november hier staan we trots als Rising Star. We zijn dankbaar voor de erkenning van onze inspanningen en de mogelijkheid om ons verhaal te delen. Voor iedereen op de beurs, op kantoor of op de werkvloer. We zorgen bij ShirlZ ervoor dat je er altijd goed uitziet en klaar bent voor elke uitdaging die de maritieme sector te bieden heeft!

Get Well Dressed met ShirlZ!

Kennismaken

Wilt u ook een geweldige collectie laten ontwerpen?