Sustainable Clothing Productions | Designed by ShirlZ

IMG 1320

Identity wear collectie

Pre order direct onze unieke representatieve Identity Wear Collectie met subtiele herkenbare uitstraling voor alle medewerkers. De basis wordt gekozen uit de Essential Collectie, vervolgens ontwerpen we een logostof dessin én laten dit verweven in hoogwaardige stof, om dit vervolgens subtiel te verwerken in de door u uitgekozen items. 

Identity

pre-order uw collectie
Vanaf 7.500

laat uw logo verwerken in geweven stof

eenvoudig te bestellen & combineren

Identity Wear Collectie

Dames & Heren

Wij verzorgen voor de Identity Wear Collectie. De basisontwerpen worden met logostof verwerkt en in productie genomen. Eenvoudig op maat te laten maken en per maatserie te bestellen.

Kleur & Stof

Voor de Identity Collectie zijn er vier basiskleuren te kiezen en te bestellen in twee verschillende stofkeuzes: wasbaar op 30 graden of indien beschikbaar op 60 graden.

Productie Periode

We maken gebruik van 3 jaarlijkse vaste productie periodes, dit bespaart kosten én is efficiënter, waardoor het duurzamer is.
shirlz

Wat maakt deze collectie zo speciaal?

De Identity Wear Collectie is te combineren met onze andere collecties, zoals de Essential Wear en Private Label.

Merkstof van uw logo

We ontwerpen van uw logo een dessin en laten vervolgens een monster van geweven stof maken, om deze stof te verwerken in het gewenste item.

Uw merkidentiteit

Deze representatieve collectie is beschikbaar voor zowel dames, heren als unisex.

merk
IMG 1239

identity
Wear Collectie

Maak kennis met Identity Wear Collectie, uw nieuwe bron van representatieve bedrijfskleding waarmee u stijlvol de dag voorkomt. Wij verzorgen voor de Identity Wear Collectie de basisontwerpen met logostof verwerkt en in productie genomen worden. De items zijn eenvoudig op maat te maken en per maatserie te bestellen.​

>

Identity wear Collectie

Een unieke representatieve en herkenbare uitstraling voor alle medewerkers. Pre-order uw duurzame Identity collectie met logodessin.

Logostof dessin

We ontwerpen we een logostof dessin én laten dit weven als stof. Na goedkeuring, laten we dit vervolgens subtiel te verwerken in de door u uitgekozen items.

kracht

actieplan
identity wear collectie

 • Uw aanvraag

  U heeft uw aanvraag of uw (pre-) order met de gekozen maatserie ingediend.

 • Wensen in kaart

  Aan de hand van uw aanvraag worden al uw wensen doorgenomen en adviseren we waar nodig of bespreken we de ingezonden order.

 • Offerte voorstel

  Wanneer uw gehele aanvraag duidelijk is, maken wij een definitief voorstel inclusief onze algemene voorwaarden ter goedkeuring.

 • Goedkeuring en Vervolgproces

  Na goedkeuring van de offerte, gaan wij aan de slag met uw aanvraag van uw maatserie, gekozen materiaal, verwerking van de huisstijl, kleurstelling, item(s) en de gewenste productieperiode. U ontvangt een orderbevestiging met bijbehorende factuur.

   

  Zijn de kledingmaten nog niet bekend, is het optioneel om een passessie te organiseren bij ons in de showroom of op locatie.

 • Drukproef en levertijd

  Na ontvangst van de orderbevestiging is het mogelijk om een sample/ drukproef van de gewenste item(s) aan te vragen.

 • Definitieve productiedatum

   

  In deze fase bevestigen we ook of de gewenste productie definitief gemaakt kan worden, inclusief de planning voor de levertijd. Optioneel zijn eventuele passessies bij uitlevering met verstelwerkzaamheden voor de perfecte fit van uw medewerker.

 • Levering

  Voor de levering van de maatserie, is het mogelijk om dit naar de medewerker of gekozen locatie toe te zenden. Het is ook mogelijk om uw medewerkers de kleding items bij ons op kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht op te halen.

 • Aankomst

  Team ShirlZ heeft met veel liefde uw collectie gemaakt. We hopen dat jullie er veel plezier aan beleven! 

Colbert dames dichtgestikte zakjes

uw ideale colbert met logostof

De Identity Collectie heeft u keuze uit een colber of blazer voor uw medewerkers uit de Essential collectie van ShirlZ. Aan de hand van uw bedrijfsuitstraling en wensen ontwerpen op basis van uw logo een bijpassend dessin.​

Van der Leun overhemd
Logostof

Ontwerp dessin bedrijfslogo geweven in stof.

ShirlZ Overhemd

Ontwerp overhemd van ShirlZ

ShirlZ Knoop

Knoop ontwerp passend bij de uitstraling van het overhemd en de colbert.

>

ontdek onze klant cases

Ontdek de diversiteit aan opdrachten voor onze klanten waar we met veel plezier aan gewerkt hebben de afgelopen jaren.