Sustainable Clothing Productions | Designed by ShirlZ

Van der Leun overhemd
logostof

Ontwerp dessin bedrijfslogo en geweven in stof.

ShirlZ Overhemd

ShirlZ Corporate Wear Collectie, Shirt Collectie. Ontwerp overhemd van ShirlZ

ShirlZ Knoop

Knoop ontwerp passend bij de uitstraling van het overhemd en de colbert.

Private label collectie

Bent u op zoek naar een unieke manier om uw eigen collectie te laten ontwerpen? Dan bent u bij ons atelier in Hendrik-Ido-Ambacht aan het juiste adres! 

Ons team van ervaren ontwerpers maakt graag de eerste ontwerpen voor u. Wist u dat wij een van de weinige spelers zijn op de markt die gespecialiseerd is in het ontwerpen van kleding met dessin voor bedrijfskleding, en dat we deze kleding ook zelf produceren? 

Hierdoor zijn we in staat om u een volledig duurzaam en privélabel kledingstuk te bieden, helemaal ontworpen naar uw specifieke eisen en wensen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en de voordelen van deze service. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Private label

laat uw collectie
ontwerpen Vanaf € 12.500

>

Private Label Collectie

Bent u op zoek naar een outfit dat past bij iedere medewerker? En iedere medewerker heeft andere wensen? U wilt kleding van alle medewerkers op elkaar afstemmen en de hoogste kwaliteit bieden? Dat is het moment, dat een eigen collectie het meest aansluit bij uw wensen.

Ons team van ervaren ontwerpers en stylisten gaat met u aan de slag u om een kledinglijn te creëren die past bij de visie en waarden van uw organisatie.

kracht
Pak van der Leun

Uw eigen merk colbert voor uw Collectie

Uw eigen colbert laten ontwerpen, met logostof. Volledig naar uw wens? Van het selecteren van stoffen tot het ontwerpen van de snit en het uitwerken van uw branding? Bij ShirlZ vinden we elk detail belangrijk en zorgvuldig overwegen we wat de beste keuzes zijn om voor u een kledinglijn te creëren die uw personeel met trots zal dragen.
private label

Uw merk wordt met trots gedragen door uw medewerkers

Uw visie vertalen wij in een kleding collectie

private label

Private Label in productie

We maken gebruik van vaste productie periodes, dit bespaart kosten, is efficiënter en duurzamer. Bij Privat Label is het mogelijk om een afwijkende productie periode aan te vragen.
shirlz

Wat maakt deze collectie zo speciaal?

De Private Label Collectie is te combineren met basisstukken van onze andere collecties, zoals de Essential Wear en Identity Collectie.

Merkstof van uw logo

We ontwerpen van uw logo een dessin en laten vervolgens een monster van geweven stof maken, om deze stof te verwerken in het gewenste item.

Uw merkidentiteit

Deze representatieve collectie is beschikbaar voor zowel dames, heren als unisex.

merk

laat uw logo verwerken in uw gehele collectie

Laat uw merk verwerken in uw kledingcollectie

Private Label Collectie

Dames & Heren

Wij ontwerpen de collectie afgestemd op uw wensen en combineren dit met andere basisontwerpen van de Essential Collectie. Dit maakt het mogelijk dat u eenvoudig uw eigen collectie kan laten produceren. Eenvoudig op maat te laten maken en per maatserie te bestellen.

Kleur & Stof

Voor de Private Label collectie kunt ui onze basisstoffen kiezen. Deze zijn al getest en te bestellen in twee verschillende stofkeuzes: wasbaar op 30 graden of indien beschikbaar op 60 graden.

Productie Periode

We maken gebruik van 3 jaarlijkse vaste productie periodes, dit bespaart kosten én is efficiënter, waardoor het duurzamer is.
 • Uw aanvraag

  U wilt graag een nieuwe duurzame collectie voor uw bedrijf laten ontwerpen aan de hand van uw eigen wensen.

 • Advies gesprek

  Aan de hand van uw aanvraag worden al uw wensen doorgenomen en adviseren we waar nodig of bespreken we de ingezonden order.

 • Doorgeven van maten

  U heeft de mogelijkheid alle maten door te geven van uw medewerkers of te kiezen voor onze pas sessie service.

 • Offerte voorstel

  Wanneer uw gehele aanvraag duidelijk is, maken wij een definitief voorstel inclusief onze algemene voorwaarden ter goedkeuring.

 • Goedkeuring en Vervolgproces

  Na goedkeuring van de offerte, gaan wij aan de slag met uw aanvraag van uw maatserie, gekozen materiaal, verwerking van de huisstijl, kleurstelling, item(s) en de gewenste productieperiode. U ontvangt een orderbevestiging met bijbehorende factuur.

   

  Zijn de kledingmaten nog niet bekend, is het optioneel om een passessie te organiseren bij ons in de showroom of op locatie.

 • Sample en levertijd

  Eerst wordt het sample ter goedkeuring aangeleverd. Na testen worden eventueel de laatste wensen aangepast, daarna wordt de productie opgestart. 

  Optioneel zijn eventuele passessies bij uitlevering met verstelwerkzaamheden voor de perfecte fit van uw medewerker.

   

 • Definitieve productiedatum

   

  In deze fase bevestigen we ook of de gewenste productie definitief gemaakt kan worden, inclusief de planning voor de levertijd. Optioneel zijn eventuele passessies bij uitlevering met verstelwerkzaamheden voor de perfecte fit van uw medewerker.

 • Levering

  Voor de levering van de maatserie, is het mogelijk om dit naar de medewerker of gekozen locatie toe te zenden. Het is ook mogelijk om uw medewerkers de kleding items bij ons op kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht op te halen.

 • Aankomst

  Team ShirlZ heeft met veel liefde uw collectie gemaakt. We hopen dat jullie er veel plezier aan beleven!