Sustainable Clothing Productions | Designed by ShirlZ

ShirlZ: Uw Partner van A tot Z

Bij ShirlZ gaan we verder dan alleen het leveren van kleding. We bieden een uitgebreid scala aan diensten om uw bedrijf van A tot Z te ondersteunen. Ontdek hoe we uw processen optimaliseren, kledingmanagement stroomlijnen, monstermodellen perfectioneren en duurzaam produceren.

Procesoptimalisatie: Van Onboarding tot Efficiëntie

Procesoptimalisatie: Van Onboarding tot Efficiëntie

Bij ShirlZ begrijpen we dat organisaties zonder goede processen tegen diverse uitdagingen aanlopen. Daarom focussen we op het optimaliseren van uw processen, zoals het onboarden van nieuwe medewerkers voor naadloos kledingbeheer. Vertrouwen in uw organisatie begint bij het juiste team op de juiste plek.

Kledingmanagement: Oplossingen voor een Soepel Verloop

Zonder effectief kledingmanagement kunnen organisaties ongemerkt tegen problemen aanlopen. ShirlZ bekijkt kritisch uw huidige processen: dient de kleding zijn doel, hoe kan het worden verbeterd, en past het binnen het duurzaamheidsbeleid? Wij bieden oplossingen voor inzicht en efficiëntie.

IMG 8862

Slim Verstel Systeem

Het beheer van verstelwerkzaamheden door ShirlZ zelf kan ervoor zorgen dat dit tot 25% sneller verloopt, waardoor knelpunten worden verholpen. Reinigen stimuleren we door medewerkers thuis hun kleding machinaal te laten wassen, met was advies en ons milieuvriendelijke wasmiddel ShirlZ Soap. Stomerijservice is ook te regelen voor uw bedrijf.

IMG 8862
IMG 8862
IMG 8862
IMG 8862
IMG 2362

Van oud naar nieuw

Reconditioneren (Repareren) van retouren is een service die ShirlZ aanbiedt om controle uit te voeren en kleding indien mogelijk terug te brengen in de voorraad. Voor grotere organisaties kunnen processen zoals het nabestellingen en incidentele bestellingen tot vier keer sneller worden afgehandeld hierdoor.

IMG 8862
IMG 8862

Onze voordelen

Duurzaam

Op maat

logostof

Collectie

Voorraadbeheer en Snelle Levering: Efficiënt en Overzichtelijk

Voorraadbeheer en Snelle Levering: Efficiënt en Overzichtelijk

Voorraadbeheer bij ShirlZ omvat een eigen kledingstelling op uw of onze locatie, bijgehouden in ons systeem.

Dankzij (online) bestelservice en het voorraadsysteem kunnen wij een eigen beveiligde webshop aanbieden, gekoppeld aan het voorraadsysteem voor tijdige aanvulling. Elke locatiemanager ontvangt een unieke inlogcode en wachtwoord voor toegang tot de webshop met hun eigen collectie, waardoor bestellen eenvoudig en efficiënt wordt. Ook de productie om de gewenste voorraad te op pijl te houden wordt hierop afgestemd.

Monstermodel: Unieke Creaties met Zorg en Aandacht

ShirlZ Maatwerk begint in ons atelier in Hendrik-Ido-Ambacht, waar we met zorg de eerste monstermodellen maken. Daarna worden de monstermodellen grondig getest, waardoor we perfecte creaties kunnen maken die aan al uw wensen voldoen.

Van ontwerp tot aan de productie, uitlevering en de nazorg.

Herkenbaar

Ons geheim? We combineren niet alleen uitstraling en herkenbaarheid, maar ook het belangrijkste aspect, goed zittende kleding. Het is mogelijk om een compleet servicepakket af te nemen, aangevuld met kledingbeheer. Dit stelde ons in staat om zelf hoogwaardige kleding te produceren, passend bij de behoeften van elke klant, van goede Essentials tot een Private Label.

Klanten besparen tijd doordat u met ShirlZ een aanspreekpunt heeft voor al uw bedrijfskleding van alle afdelingen. Ook de nazorg is bij ShirlZ in goede handen. 

Productieproces: Optimalisatie voor Duurzaamheid

ShirlZ stroomlijnt uw productieproces van inkoop tot productiekaart, met aandacht voor duurzamere keuzes. Onze werkwijze als proces minimaliseert fouten en voorkomt vertragingen in de levering.

Duurzaam, recycle en uitleg van onze closing the loop proces

Closing The Loop

Wij bieden niet alleen stijlvolle kleding aan, maar maken ook bewuste keuzes. Van technologische tot gecertificeerde stoffen en een slim verstelsysteem voor modulaire producten. Onze kleding wordt gerecycled als herconditioneren niet mogelijk is, waardoor waszakken en sokken ontstaan. Een betere wereld begint bij bewustwording, en ShirlZ heeft de praktische uitvoering van uw kledingbeheer al in kaart gebracht.

pexels ksenia chernaya 3965540

Bent u geïnteresseerd geraakt?

Benieuwd wat ShirlZ kan doen om jouw bedrijf te helpen van A tot Z plan dan hier een afspraak in.

Drie jaar geleden zagen we een kans in de markt. Kledingproducties op eigen patroon in combinatie met geoptimaliseerd kledingmanagement en het toepassen van confectietechnologie voor grotere bedrijven. We beseften dat knelpunten in het kledingbeheer een aanzienlijke kostenpost is voor veel bedrijven. Dit inzicht zette ons aan tot actie. We begonnen met het in kaart brengen van die knelpunten en verrassend vaak vonden we oplossingen binnen onze ontwerpen.

Shirley Leinenga