Sustainable Clothing Productions | Designed by ShirlZ

Werkvloer Wonders, Dresscode Dilemma’s Opgelost

Verschillende dresscodes ontcijferd: Werkvloer en Borrels

 De feestdagen staan voor de deur, en laten we eerlijk zijn, dat betekent ook een stroom van werkborrels en sociale evenementen. Maar wat trek u aan? Hoe navigeert u door de verschillende dresscodes zonder een fortuin uit te geven aan nieuwe outfits? Geen zorgen, ShirlZ heeft de ultieme oplossing voor u!

Met de veelheid aan werkborrels en feestelijke gelegenheden tijdens de feestdagen, is het essentieel om te weten hoe u de perfecte dresscode kunt hanteren. ShirlZ maakt het gemakkelijk met veelzijdige kledingstukken die u moeiteloos kunt aanpassen aan elke situatie.

1. De Diana broek met Diana top

Onze dynamische combinatie van de Diana broek en Diana top is de sleutel tot veelzijdige elegantie. Draag deze outfit overdag met een nette sneaker en een jasje voor een formele kantoorlook die in veel bedrijven gewaardeerd zal worden.

Diana top col mouwloos met knoopje voorzijde dames
Dona broek essential voorzijde met knoop
dress zwart

2. De ShirlZ jurk

Onze ShirlZ doorknoopjurk voor de dames is ook perfect voor de werkvloer. Voor overdag draagt u de jurk met de basic gekleurde manchetten, kraag of de speciale ShirlZ sjaal, een net laarsje eronder en u kunt de werkdag beginnen.

3. De heren willen ook iets

Voor mannen is het vaak wat eenvoudiger om een outfit te combineren voor zowel de werkvloer als de werkborrel. Met een stijlvol overhemd en een nette broek sla je nooit de plank mis. Maar waarom niet een vleugje flair toevoegen? Schoenen spelen hierbij een cruciale rol, en als u ze combineert met een passende riem, staat u al snel 2-0 voor. En stel u voor dat je liever een comfortabele sweater draagt naar het werk; geen probleem. Onze overhemden zijn veelzijdig en gemakkelijk mee te nemen. Dankzij het gebruik van travelstof kreukt de blouse niet, waardoor u deze eenvoudig kunt verwisselen op kantoor, een vleugje parfum en u bent klaar om te stralen op de borrel.

voorpagina dresscode

4. Van Dag naar Nacht

Maar wacht, er is meer! Zodra de avond aanbreekt en de werkborrel begint, transformeert u de Diana look moeiteloos. Trek een paar mooie hakken aan, voeg wat accessoires toe en u bent klaar om de avond in stijl door te brengen. Dit geldt ook voor de meeste ShirlZ items. Verwissel bijvoorbeeld de basic manchetten en kraag voor een satijnen set, en niemand zal uw look van overdag nog herkennen. Onze kleding past zich aan, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van het moment.

Dress to impress met deze gouden tips

Investeer in Veelzijdige Stukken

Kies kledingstukken die gemakkelijk kunnen worden aangepast voor verschillende gelegenheden. Onze collectie is ontworpen met veelzijdigheid in gedachten, zodat u minder hoeft uit te geven en toch altijd stijlvol voor de dag komt.

 

Accessoires zijn de Sleutel

Met de juiste accessoires kunt u een outfit moeiteloos transformeren. Op alle bovenkleding zitten onze speciale systemen verwerkt dat je in een hand omdraai je outfit kan aanpassen. Voeg een paar chique hakken toe en wat opvallende sieraden voor een naadloze overgang van dag naar avond.

 

Comfort en Stijl Hand in Hand

Bij ShirlZ geloven we dat comfort en stijl hand in hand gaan. Onze kleding is niet alleen modieus, maar ook comfortabel, zodat u de hele dag en avond kunt stralen zonder concessies te doen aan comfort.

 

Het is of-of en niet en-en

Iedereen doet altijd net even wat meer zijn best tijdens een borrel, maar houd in gedachten dat overal waar ’te’ voor staat, niet altijd goed is. Te veel make-up, te veel decolleté, te kort rokje. Ook bij het combineren van dingen: een smokey eye is prachtig, maar combineer deze dan met een neutralere lipstick. Wanneer u kiest voor een top met net iets meer decolleté, zorg dan voor een net iets langere rok/jurk, en andersom hetzelfde.

Onze voordelen

Duurzaam

Op maat

logostof

Collectie

IMG 8914 1

Bent u geïnteresseerd geraakt?

Met ShirlZ ben je altijd klaar om indruk te maken, of het nu op de werkvloer is of tijdens een bruisende werkborrel. Ontdek de veelzijdigheid van onze collectie op onze particuliere website of neem een kijkje op de B2B website en creëer moeiteloos de perfecte dresscode voor elke gelegenheid. Cheers op stijlvolle feestdagen!

Van ontwerp tot aan de productie, uitlevering en de nazorg.

Herkenbaar

Ons geheim? We combineren niet alleen uitstraling en herkenbaarheid, maar ook het belangrijkste aspect, goed zittende kleding. Het is mogelijk om een compleet servicepakket af te nemen, aangevuld met kledingbeheer. Dit stelde ons in staat om zelf hoogwaardige kleding te produceren, passend bij de behoeften van elke klant, van goede Essentials tot een Private Label.

Klanten besparen tijd doordat u met ShirlZ een aanspreekpunt heeft voor al uw bedrijfskleding van alle afdelingen. Ook de nazorg is bij ShirlZ in goede handen. 

Private label

Uw eigen unieke bedrijfskledinglijn? Laat de collectie naar uw wens ontwerpen en creëer een eigen look voor iedere afdeling voor een uniforme uitstraling.

Speciale
wensen

Heeft u speciale wensen wat betreft een logostof in uw kleding, stropdas, kwaliteit stof of knoop? Hierin begeleiden wij u adviserend.

Duurzaam

Bedrijfskleding die wel lekker zit? Draagbaarheid in de uitstraling die past bij uw bedrijf inclusief een persoonlijke aanpak.

Dessin logostof

Subtiel uw logo laten verwerken in uw kledinglijn of juist duidelijk in stijl van uw bedrijf? Uw wens, wij creëren!

Drie jaar geleden zagen we een kans in de markt. Kledingproducties op eigen patroon in combinatie met geoptimaliseerd kledingmanagement en het toepassen van confectietechnologie voor grotere bedrijven. We beseften dat knelpunten in het kledingbeheer een aanzienlijke kostenpost is voor veel bedrijven. Dit inzicht zette ons aan tot actie. We begonnen met het in kaart brengen van die knelpunten en verrassend vaak vonden we oplossingen binnen onze ontwerpen.

Shirley Leinenga

Shirley Leinenga