Sustainable Clothing Productions | Designed by ShirlZ

IMG 8913

Essential wear collectie

Het team van ShirlZ heeft een speciale Essential Wear Collectie samengesteld. Deze collectie bestaat uit goede basics met diverse items. Maak de basis van je collectie verder compleet en bestel eenvoudig per pre-order online. Onze Essential Wear Collectie is ontwikkeld om een tijdloze en stijlvolle basis te bieden. Voor ieder moment van de dag.

Essential

wat als de perfecte collectie leidt tot de perfecte opdracht

Essential Wear Collectie ShirlZ dames

Essential Wear Collectie ShirlZ heren

eenvoudig te bestellen & combineren

Essential Wear Collectie

Dames & Heren

ShirlZ heeft de Essential Collectie ontworpen en deze is eenvoudig per pre-order te bestellen om in productie te laten nemen. Het is eenvoudig op maat te maken en per maatserie te bestellen.

Kleur & Stof

Voor de Essential Collectie zijn er vier basiskleuren te kiezen en te bestellen in twee verschillende stofkeuzes: wasbaar op 30 graden of indien beschikbaar op 60 graden.

Productie Periode

We maken gebruik van vaste productie periodes, dit bespaart kosten én is efficiënter, waardoor het duurzamer is.
IMG 9151 kopie

Bestel uw
Essential Wear Collectie

Maak kennis met Essential Wear Collectie, uw nieuwe bron van representatieve bedrijfskleding waarmee u stijlvol de dag voorkomt. Wij verzorgen voor de Essential Collectie de basisontwerpen die in productie genomen worden, eenvoudig op maat te maken zijn en per maatserie te bestellen. Deze collectie is vanaf €2.500 te bestellen als pre-order, u kunt dan kiezen tussen verschillende items. Om uw collectie compleet te maken. 

 

shirlz

Wat maakt deze collectie zo speciaal?

De Essential Wear Collectie is te combineren met onze andere collecties, Identity Wear en Private Label. Dit maakt het eenvoudig om kledingstukken met elkaar combineren of bij te bestellen. Zo heeft u talloze stijlopties voor de wensen van uw medewerkers.

Deze representatieve collectie is beschikbaar voor zowel dames, heren als unisex.

kracht

actieplan
essential wear collectie

 • Uw aanvraag

  U heeft uw aanvraag of uw (pre-) order met de gekozen maatserie ingediend.

 • Wensen in kaart

  Aan de hand van uw aanvraag worden al uw wensen doorgenomen en passen we aan waar nodig is.

 • Offerte voorstel

  Wanneer uw gehele aanvraag duidelijk is, maken wij een definitief voorstel Inclusief onze algemene voorwaarden ter goedkeuring.

 • Goedkeuring en Vervolgproces

  Na goedkeuring van de offerte, gaan wij aan de slag met uw aanvraag van uw maatserie, gekozen materiaal, kleurstelling, item(s) en de gewenste productieperiode. Zijn de kledingmaten nog niet bekend, is het optioneel om een passessie te organiseren bij ons in de showroom of op locatie.

 • Drukproef en levertijd

  Na ontvangst van de orderbevestiging is het mogelijk om een sample/ drukproef van de gewenste item(s) aan te vragen.

 • Definitieve productiedatum

   

  In deze fase bevestigen we ook of de gewenste productie definitief gemaakt kan worden, inclusief de planning voor de levertijd. Optioneel zijn eventuele passessies bij uitlevering met verstelwerkzaamheden voor de perfecte fit van uw medewerker.

 • Levering

  Voor de levering van de maatserie, is het mogelijk om dit naar de medewerker of gekozen locatie toe te zenden. Het is ook mogelijk om uw medewerkers de kleding items bij ons op kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht op te halen.

 • Aankomst

  Team ShirlZ heeft met veel liefde uw collectie gemaakt. We hopen dat jullie er veel plezier aan beleven! 

De Essential Wear Collectie is te combineren met onze andere collecties, Identity Wear en Private Label. 


Dit maakt het eenvoudig om kledingstukken met elkaar combineren of bij te bestellen. Zo heeft u talloze stijlopties voor de wensen van uw medewerkers.


Deze representatieve collectie is beschikbaar voor zowel dames, heren als unisex.