Sustainable Clothing Productions | Designed by ShirlZ

Verantwoord ondernemen

Bij ShirlZ geloven wij dat maatschappelijk verantwoord ondernemen in het dna van de organisatie hoort te zitten. Bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) gaat onze aandacht uit gaat naar sociaal-ethische normen (People), milieu (Planet) en winst (Profit) met elkaar in balans zijn. 

Close the Loop. Dit start met een circulaire economie en alle processen die daar bij horen. In ieder proces hebben wij duurzaamheid een plaats gegeven en dit omgezet naar beleid. Samen zetten we ons in voor een betere wereld.

Naast dat je een veilig gevoel hoort te hebben in kleding is het ook fijn als dit gemaakt is vanuit de gedachte, dat er rekening is gehouden met mens en natuur. Kleding is namelijk een weerspiegeling van uitstraling, karakter en identiteit

ShirlZ gelooft in de Smart Slow Tailoring filosofie oftewel slow fashion met duurzame kleding van hoge kwaliteit. Kleding dat comfortabel aanvoelt en duurzaam is. U wilt als bedrijf een nieuwe collectie? Dan heeft u er misschien ook over nagedacht wat u met uw oude collectie doet? Wij wel!

Wat zijn de mogelijkheden bij een nieuwe collectie?

Kleding inleveren
en recyclen.

U betaalt per kg een bedrag voor het recyclen van uw kleding. Tegen een bijdrage kunnen wij uw oude collectie inzetten om te  hergebruiken. U kunt bij ShirlZ nieuwe unieke producten laten ontwerpen. Denk aan een kledingzak, wasknijperzakje of reiszakje.

Slim ontwerpen productie.

Corporate kleding ontwerpen omvat meerdere aspecten van slim denken. Doordacht ontwerpen van kledingitems door de inzet van een slim verstelsysteem in de kleding. Hierdoor zijn items breder inzetbaar voor meerdere medewerkers.

Oude collectie
herstylen.

U wilt graag een nieuwe collectie en heeft van bepaalde items nog voldoende over die u graag wilt combineren met de nieuwe collectie. Dit is altijd een mogelijkheid. Het is belangrijk duurzaam om te gaan en beslissingen te nemen op basis van uw huidige situatie.

Slim ontwerp

Private label

Productie

Verstelbaar

Duurzaam

>

Ontdek onze collecties

Ontdek onze collecties en kies wat het beste bij uw organisatie past. Voor goede basics, is de Essential Collectie geschikt, de Idenitty Collectie is logostof in verwerkt en bij de Private Label Collectie bieden wij de service om het volledig naar wens samen te stellen of te laten ontwerpen.

kracht
Van der Leun overhemd
Logostof

Ontwerp dessin bedrijfslogo en geweven in stof.

ShirlZ Overhemd

ShirlZ Corporate Wear Collectie, Shirt Collectie. Ontwerp overhemd van ShirlZ

ShirlZ Knoop

Knoop ontwerp passend bij de uitstraling van het overhemd en de colbert.

>

ontdek onze klant cases

Ontdek de diversiteit aan opdrachten voor onze klanten waar we met veel plezier aan gewerkt hebben de afgelopen jaren.