Sustainable Clothing Productions | Designed by ShirlZ

Verantwoord ondernemen

Bij ShirlZ zit duurzaam in het DNA van de organisatie. Close the Loop. Dit start met een circulaire economie en alle processen die daarbij horen. In ieder proces hebben wij duurzaamheid een plaats gegeven en dit omgezet naar beleid. Samen zetten we ons in voor een betere wereld.

Naast dat je een veilig gevoel hoort te hebben in kleding is het ook fijn als dit gemaakt is vanuit de gedachte, dat er rekening is gehouden met mens en natuur. Kleding is namelijk een weerspiegeling van uitstraling, karakter en identiteit

ShirlZ gelooft in de Smart Slow Tailoring filosofie oftewel slow fashion met duurzame kleding van hoge kwaliteit. Kleding dat comfortabel aanvoelt en duurzaam is. U wilt als bedrijf een nieuwe collectie? Dan heeft u er misschien ook over nagedacht wat u met uw oude collectie doet? Wij wel!

Wat zijn de mogelijkheden bij een nieuwe collectie?

Kleding inleveren
en recyclen.

U betaalt per kg een bedrag voor het recyclen van uw kleding. Tegen een bijdrage kunnen wij uw oude collectie inzetten om te  hergebruiken. U kunt bij ShirlZ nieuwe unieke producten laten ontwerpen. Denk aan sokken, kledingzak, wasknijperzakje of reiszakje.

Slim ontwerpen productie.

Corporate kleding ontwerpen omvat meerdere aspecten van slim denken. Doordacht ontwerpen van kledingitems door de inzet van een slim verstelsysteem in de kleding. Hierdoor zijn items breder inzetbaar voor meerdere medewerkers.

Oude collectie
herstylen.

U wilt graag een nieuwe collectie en heeft van bepaalde items nog voldoende over die u graag wilt combineren met de nieuwe collectie. Dit is altijd een mogelijkheid. Het is belangrijk duurzaam om te gaan en beslissingen te nemen op basis van uw huidige situatie.

Slim ontwerp

Private label

Productie

Verstelbaar

Duurzaam

Duurzaam, recycle en uitleg van onze closing the loop proces
>

Ontdek onze Slimme verstelsystemen

Het intelligente verstelsysteem is ingebouwd in elk kledingstuk. Dit systeem zorgt voor duurzaamheid, comfort en multifunctionaliteit. Minder verbruik door hergebruik staat centraal in deze collectie, waardoor uw investering niet alleen goed is voor uw bedrijf, maar ook voor het milieu.

kracht
>

ontdek onze klant cases

Ontdek de diversiteit aan opdrachten voor onze klanten waar we met veel plezier aan gewerkt hebben de afgelopen jaren.