Sustainable Clothing Productions | Designed by ShirlZ

CrewUniforms

CrewUniforms SLK Shipping

CrewUniforms

Alle pakketten zijn met de grootste zorg samengesteld gericht op de bedrijfsuitstraling, veiligheid en kwaliteit. Voor de binnenvaart hebben we droge lading pakketten en tankvaartpakketten. Beide voldoen aan de huidige ISO voorwaarden.

Wij nemen contact met u op over het bedrukken van de kleding voor de pakketten. Voor het bedrukken is de minimale afname van transfers 25 stuks. Wij hebben een passerie in Hendrik-Ido-Ambacht, voor een vergoeding van 15 EUR excl. BTW per medewerker kunnen ze de kleding eerst passen. Zo voorkomt u dat de verkeerde maat besteld wordt. Indien u niet over een logo beschikt, kunnen wij deze opmaken voor 350 euro excl. BTW.
Het is mogelijk om
ShirlZ in te huren voor het samenstellen en zelfs ontwerpen van de collectie. Zo weet u zeker dat u een moderne collectie krijgt gebaseerd op de bedrijfsidentiteit. Eén leverancier voor alle bedrijfskleding. Eenvoudig uw eigen CrewUniforms kledingpakket bestellen?

SLK heeft gekozen voor de Crew Uniforms Label van ShirlZ Corporate Fashion.

SLK Shipping heeft voor de medewerkers gekozen voor CrewUniforms van ShirlZ. Met CrewUniforms zijn er speciale pakketten samengesteld voor binnenvaartpersoneel om het eenvoudiger te maken kleding passend te vinden bij de bedrijfsuitstraling. 

Dit maakt het voor scheepvaartondernemers makkelijker om een keuze te maken.

SLK vindt veiligheid ook heel belangrijk en advies hierover. Met ShirlZ kozen wij voor één dienstverlener voor meerdere leveranciers en merken en is het advies over bedrijfskleding doorgevoerd dat moet voldoen aan ISO

De juiste bedrijfskleding afstemmen op elkaar geeft een unieke meerwaarde voor de brand en medewerkers. Met Crewuniforms bent u zakelijk zichtbaar door de juiste bedrijfskleding.

Voor SLK hebben wij de kledingpakketten verzorgd van CrewUniforms.

Crew
Uniforms

Laat ons team een geweldig outfit voor u ontwerpen