Sustainable Clothing Productions | Designed by ShirlZ

Private Label

Corporate Wear Team Barst glas & schilderwerken
Shirley Leinenga

Shirley Leinenga

Duurzame bedrijfskleding productie manager


Wilt u graag duurzame bedrijskleding met slim verstelsysteem en uniek logostof dessin passend bij uw merk? Wij bieden produscties aan op maat. Bestel eenvoudig uw Private Fashion Label. ShirlZ helpt u met hoogwaardige branding strategie op het gebied van bedrijfskleding.

Barst Glas en Schilderwerken heeft gekozen voor de Private Label Corporate Wear van ShirlZ Corporate Fashion.

Barst Glas & Schilderwerken is een gerenommeerd bedrijf uit Hardinxveld Giessendam die actief en vakkundig is met tientallen jaren ervaring in glas- en schilderwerk voor monumenten en nieuwbouw.

Daar hoort natuurlijk een geweldig outfit bij voor de medewerkers, waardoor iedereen direct herkenbaar is! In en om de stand. Bij ShirlZ kregen we hier direct een idee bij.

Speciaal voor de beurzen waar Barst als standhouder staat, is het outfit vervaardigd met als doel de uitstraling en herkenning van het bedrijf te versterken.

‘Ik ga graag met ondernemers aan tafel om met hen te zoeken naar maatwerk’. Lees hier het hele interview over de samenwerking tussen Barst Glas & Schilderwerken en ShirlZ in Bedrijvig!

We hebben een kleine productie in gang gezet en de heren zijn voorzien van prachtige overhemden en de dames dragen het ShirlZ outfits met natuurlijk de herkenbare logostof dat we speciaal ontworpen hebben voor Barst.

Nu kan het team van Barst zich eengezind presenteren op de beurzen en natuurlijk nu ook in online conferenties.

Voor het team van Barst Glas en Schilderwerken hebben wij de private label verzorgd.

Private Label

Laat ons team een geweldig outfit voor u ontwerpen
Shirley Leinenga

Shirley Leinenga

Corporate Identity Specialist


Wilt u graag ook uw eigen hulp bij uw branding strategie op het gebied van bedrijfskleding?