Sustainable Clothing Productions | Designed by ShirlZ

Private Label

Corporate Wear Team royal van der leun
Shirley Leinenga

Shirley Leinenga

Duurzame bedrijfskleding productie manager


Wilt u graag duurzame bedrijskleding met slim verstelsysteem en uniek logostof dessin passend bij uw merk? Wij bieden produscties aan op maat. Bestel eenvoudig uw Private Fashion Label. ShirlZ helpt u met hoogwaardige branding strategie op het gebied van bedrijfskleding.

royal van der leun 100 jaar

In 2021 zijn we langs geweest bij royal van der leun op de beurs in Rotterdam, Allereerst om ze te feliciteren met het 100 jarig bestaan

Op de Europort exhibition hebben we voor Royal Van der Leun de puntjes op de i gezet in de vorm van kleding bijpassend bij de beursstand. Dit geweldige team is volledig gekleed in de private label corporate wear van Shirlz. Dames en heren collectie. We hebben aan alle details gedacht, van speels oranje knoopje tot aan de manchetten in logostof met dessin van der leun. Wilt u ook uw uitstraling naar een hoger niveau tillen voor een geweldige presentatie op beurzen of online conferenties? Neem dan contact op met ons op.

2021 update

royal van der leun heeft gekozen voor de Private Label Corporate Wear van ShirlZ Corporate Fashion.

Van der Leun werkt wereldwijd met 230 specialisten aan installatieprojecten in de bouw, bagger, offshore en maritieme industrie. Onze specialismen hebben we ondergebracht in drie divisies: Electrical Marine Systems, Electrobouw en Metaalbewerking. De divisies bedienen zelfstandig eigen markten en vormen in samenwerking met elkaar de sterke en veelzijdige basis van Van der Leun. Van der leun heeft gekozen voor de private label van ShirlZ. De hele private label collectie voor royal van der leun geeft ze maximaal representatieve uitstraling. Alles is op elkaar aangepast, van de schoen, riem tot aan de logostof dessin. We hebben een kleine productie in gang gezet en het team van der leun heeft hiermee een herkenbare uitstraling.

Voor Van der Leun hebben wij een productie verzorgd.

Private Label

Laat ons team een geweldig outfit voor u ontwerpen