Sustainable Clothing Productions | Designed by ShirlZ

Maak kennis met de ShirlZ Worker

IMG 0897 1

De moderne werkbroek die alles heeft

Bij ShirlZ streven we er altijd naar om hoogwaardige werkkleding te leveren die voldoet aan de eisen van moderne professionals. En vandaag willen we u graag voorstellen aan onze nieuwste aanwinst: de ShirlZ Worker. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze broek ontworpen voor serieuze arbeid, en we hebben ervoor gezorgd dat u er moeiteloos in kunt werken. We zijn verheugd om te melden dat de ShirlZ Worker binnenkort beschikbaar zal zijn in twee van onze collecties: Essential Wear en Private Label.

Waarom zou u de ShirlZ Worker in uw werkkledingkast moeten hebben? Laten we beginnen met het feit dat deze broek op 60 graden gewassen kan worden en vervolgens in de droger kan worden gegooid. Het beste van alles is dat hij zijn diepe zwarte kleur behoudt. Daarnaast is de stof stretch, wat deze moderne werkbroek ook nog eens uiterst comfortabel maakt.

Maar dat is nog niet alles; we hebben ook 13 pluspunten op een rijtje gezet, zodat u een duidelijk beeld krijgt van waarom deze broek een must-have is

1.     Handige Ophanghaak: U kunt de broek gemakkelijk aan het daarvoor bestemde haakje hangen.

2.     Snel Verstelbaar: De elastische band aan de binnenkant van de broek maakt het eenvoudig om de maat aan te passen.

3.     Handig D-Ring: Er is zelfs een ring om uw sleutels en andere kleine items aan te bevestigen.

4.     Slim Verstelsysteem: Dankzij het slimme verstelsysteem met extra naden kunt u de broek snel groter of kleiner laten maken.

5.     Extra Zakje: Er is een klein extra zakje voor kleingeld.

6.     Riemvriendelijk: De ShirlZ Worker biedt ruimte voor het dragen van een riem.

7.     Onzichtbare Knoop: Met een onzichtbare knoop blijft u nergens achter hangen.

8.     Ruime Opbergruimte: U vindt twee grote zakken met drukkers en een houder voor pennen.

9.     Kniebeschermers: Er is voldoende ruimte voor kniebeschermers.

10.  Afritsbare Gedeelte: De mogelijkheid om een deel af te ritsen en er een korte broek van te maken, biedt veel flexibiliteit.

11.  Reflecterende Elementen: Voor goede zichtbaarheid in het donker, ideaal als u ’s avonds werkt of naar huis fietst.

12.  Veel Zakken: Met twee kontzakken met kleppen, twee voorzakken, een extra klein  zakje en twee grote beenzakken heeft u altijd genoeg opbergruimte.

13.  Hogere rug: We hebben een hogere rug toegevoegd zodat u niet met uw bouwvakkersdecolleté rondloopt op de werkvloer.

Onze voordelen

Duurzaam

Op maat

logostof

Collectie

IMG 1001

Bestel ook de shirlz worker

Na het horen en zien van al deze voordelen begrijpen we dat u enthousiast bent geworden. Maar er is nog meer goed nieuws! Als u uw logo en huisstijl wilt integreren net zoals je ziet op de video, is dat mogelijk. 

Hiermee wordt de broek niet alleen praktisch voor uw medewerkers, maar ook een krachtige marketingtool voor uw bedrijf.

Bent u geïnteresseerd geraakt? Neem dan gerust contact met ons op of plan gelijk een afspraak in.

Binnenkort zal de ShirlZ Worker ook beschikbaar zijn in onze webshop. Vraag vooral om meer informatie als u meer wilt weten over het ontwerpen van uw eigen private label worker.

Klik hier om de video te bekijken

Van ontwerp tot aan de productie, uitlevering en de nazorg.

Herkenbaar

Ons geheim? We combineren niet alleen uitstraling en herkenbaarheid, maar ook het belangrijkste aspect, goed zittende kleding. Het is mogelijk om een compleet servicepakket af te nemen, aangevuld met kledingbeheer. Dit stelde ons in staat om zelf hoogwaardige kleding te produceren, passend bij de behoeften van elke klant, van goede Essentials tot een Private Label.

Klanten besparen tijd doordat u met ShirlZ een aanspreekpunt heeft voor al uw bedrijfskleding van alle afdelingen. Ook de nazorg is bij ShirlZ in goede handen. 

Drie jaar geleden zagen we een kans in de markt. Kledingproducties op eigen patroon in combinatie met geoptimaliseerd kledingmanagement en het toepassen van confectietechnologie voor grotere bedrijven. We beseften dat knelpunten in het kledingbeheer een aanzienlijke kostenpost is voor veel bedrijven. Dit inzicht zette ons aan tot actie. We begonnen met het in kaart brengen van die knelpunten en verrassend vaak vonden we oplossingen binnen onze ontwerpen.

Shirley Leinenga