Sustainable Clothing Productions | Designed by ShirlZ

Video afspelen

Wie we zijn

Het team van ShirlZ heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen van zakelijke kleding die de juiste uitstraling, identiteit en pasvorm heeft. Wij begrijpen dat het belangrijk is om professioneel en representatief over te komen in het bedrijfsleven, daarom hanteren we ook de kledingetiquette die thuis hoort in uw werkomgeving.

We willen graag dat onze klanten een eindresultaat behalen dat op het niveau komt waar het thuishoort. We bieden zowel pre order collecties als maatwerk aan. Met onze ontwerpen zorgen we ervoor dat de kleding fijn aansluit op het lichaam van de drager. Onze kleding is niet alleen mooi om te zien, maar ook comfortabel om te dragen, zodat je je prettig voelt in je outfit.

Als je op zoek bent naar zakelijke kleding van hoge kwaliteit, dan ben je bij ShirlZ aan het juiste adres. Wij helpen u graag.

ShirlZ Team. In samenwerking met

Shirley Leinenga

Shirley leinenga

Bedrijven blij maken met duurzame kleding en processen. Uitstraling en styling van collecties ShirlZ.

Afbeelding van WhatsApp op 2023-08-17 om 14.37.04

Kim Driessen

Social media inzetten voor groei van ShirlZ. Passie om mooie producten te maken en dit mooi te presenteren.

EsmeeLeinenga

Esmee leinenga

Passie voor stylen van kleding van verschillende type mensen. Staat model bij ShirlZ.

0 2

Dina redlbach

Houdt van kleding, patronen, ontwerp, stijling, met mensen bezig zijn en denkt graag creatief mee.

0 5

Diana leinenga

Houdt van mensen en cijfers, zorgt ervoor dat uw bestelling in het juiste postvakje komt.

ShirlZ Uw unieke Identity van A tot Z!

Get well dressed

De collecties van ShirlZ zorgen voor een unieke en herkenbare uitstraling voor uw onderneming en de medewerkers. Strategisch advies over uw identiteit & pasvorm met dè nieuwe kijk op duurzame kleding voor uw bedrijf. We geven advies om uw kledingmanagement proces te optimaliseren en efficiënt in te richten. Wij willen graag dat uw eindresultaat op het niveau komt daar waar het thuis hoort! Het complete plaatje van A tot Z; van het advies, productie en het inrichten van uw processen, alles op 1 adres. Uw bedrijf krijgt met de juiste ‘businessfashion’ de uitstraling die het verdient! Bent u nieuwsgierig wat we uw organisaties kunnen bieden van A tot Z? In Hendrik Ido Ambacht is de showroom gevestigd waar u alle stoffen, ontwerpen en de collecties kunt bewonderen. Kom gerust eens langs, een afspraak is zo gemaakt. Dan staat de koffie voor u klaar!