Sustainable Clothing Productions | Designed by ShirlZ

Liggen uw outfits al klaar voor de aankomende beurs?

Uw logo verwerkt in stof

Afbeelding van WhatsApp op 2023 02 08 om 13.32.53

Geweldige indruk maken met uw bedrijf

We ontwerpen van uw logo een dessin en laten vervolgens een monster van geweven stof maken, om deze stof te verwerken in het gewenste item.

Traject voor het verwerken van het dessin in de logostof en in uw overhemd of blouse, heeft een levertijd van circa 6 tot 10 weken. Afhankelijk van uw wensen.

De levertijd van het stoffen-sample is gemiddeld 4 weken na uw goedkeuring voor het dessin ontwerp. Is alles naar wens, dan wordt het logostof besteld. Uw eigen sample wordt vervaardigd in ons atelier. Producties vanaf 25 stuks. Tot 25 stuks rekenen wij met een toeslag van 40% per item.

 

Bestel hier

Laat op uw vakbeurs ook een spetterende indruk achter in uw younique outfit

Wees onderscheidend met uw private label

Wilt u ook de professionele en unieke uitstraling tijdens uw vakbeurs waar nog lang over nagepraat zal worden? Wat is uw grootste uitdaging of doelstelling van de komende beurs? Aanspraak op de beursvloer is de eerste stap naar een leuk gesprek en wellicht interessante samenwerking! Laat u daarin adviseren en geef uw bedrijf zijn eigen identiteit en daardoor de herkenning die als drempelverlagend ervaren wordt. Wees onderscheidend!
Barst Corporate outfit
PrivateLabelKledingBrandingStrategie

Branding on the spot

Hoe kan juist ons bedrijf onderscheidend zijn? Help, wat moeten we daarvoor dan doen? Geen zin om uit te zoeken welke kleuren en pasvormen voor uw medewerkers geschikt zijn? Al stress bij het idee dat de beurs eraan gaat komen en ook de kleding nog geregeld moet worden?

Daar zijn wij én staan voor: mogelijkheid voor ontwerp van speciale (logo) stoffen, producties, goed advies, goede kwaliteit en vooral service!

Het begint met de juiste uitstraling.