Sustainable Clothing Productions | Designed by ShirlZ

Identity wear collectie voor heren

Pakket Deal! Een overhemd Vanaf 495 EURO voor uw eigen ontwerp voor logo dessin passend bij de bedrijfsidentiteit bij afname vanaf 25 stuks.

Deal!

Package Deal! Vanaf 495 EURO

Pak van der Leun
De Identity Wear Collectie heeft u keuze uit een overhemd inclusief geweven logostof voor uw medewerkers. Aan de hand van uw bedrijfsuitstraling en wensen ontwerpen wij op basis van uw logo een bijpassend dessin.

Identity Wear collectie shirt

01

Identity
wear

De Identity Wear Collectie maakt het voor bedrijven eenvoudig om te combineren met de ShirlZ Essential Collectie en te kiezen voor het de juiste outfit te bestellen.

kracht

Werkwijze
Identity wear collectie

 • Uw aanvraag

  ShirlZ Corporate Fashion brengt graag aan de hand van uw wensen alles in kaart en daar gaan we mee aan de slag.

 • Adviesgesprek

  Vrijblijvend adviesgesprek. Wij adviseren u  graag aan de hand van uw wensen, passend bij uw organisatie. Telefonisch, per mail of via Teams. U bent ook van harte welkom bij ons op kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht. Hier kunt u ons atelier bezichtigen en showroom.

 • Offerte voorstel

  Vrijblijvende offerte, in overleg, wanneer uw gehele aanvraag duidelijk is, maken wij een vrijblijvend voorstel ter goedkeuring. Dit gebeurt in de vorm van een offerte.

 • Goedkeuring en Vervolgproces

  Bij goedkeuring van de offerte, gaan wij aan de slag met uw aanvraag en de maten. Zijn de kledingmaten nog niet bekend, dan kunnen we zorgen voor een pas sessie bij ons in de showroom of op locatie. Tijdens de pas sessie is het mogelijk om verstelwerkzaamheden door te voeren voor de perfecte fit van uw medewerker. Vervolgens starten we het inkoopproces.

 • Drukproef en levertijd

  Mocht u gekozen hebben voor het verwerken van uw logo in de bedrijfskleding, dan gaan we als eerste aan de slag met de stof. Wanneer de digitale drukproef is goedgekeurd zal het vervolgproces starten voor het maken van de monsters.

 • Levertijd en verzenden

  Voor de levering van de kleding is dit mogelijk naar de medewerker of naar de gekozen locatie toe te zenden. Het is ook mogelijk om uw medewerkers de kleding items bij ons op kantoor in Hendrik-IdoAmbacht op te halen.

 • Aankomst

  ShirlZ heeft met veel liefde uw bedrijfskleding gemaakt. We hopen dat jullie er veel plezier aan beleven!