Sustainable Clothing Productions | Designed by ShirlZ

Uw bedrijfsgarderobe naar een hoger niveau

In het bedrijfsleven wordt veel waarde gehecht aan de eerste indruk, en de kleding van uw werknemers is een van de belangrijkste manieren om een goede indruk te maken.

Het is tijd om uw bedrijfsgarderobe naar een hoger niveau te tillen. U weet dat uw werknemers het gezicht van uw merk zijn, en u wilt dat ze er goed uitzien. Maar hoe zorgt u ervoor dat iedereen op het juiste moment het juiste draagt? 

Met onze Private Label Corporate Collection leveren wij de kleding merkstrategie voor uw bedrijf, zodat u zich kunt richten op het runnen van uw bedrijf in plaats van u zorgen te maken over de vraag of uw bedrijf de juiste uitstraling heeft.

FLAIR

ShirlZ Corporate fashion & private label

dessin
01

merkstrategie bedrijfskleding

Uw wilt graag dat uw medewerkers herkenbaar zijn en het liefst op een manier dat past bij uw bedrijf. De herkenbaarheid vergroot u, door uw merk subtiel te presenteren in uw bedrijfskledinglijn. Bijvoorbeeld met een bedrijfslogo dessin stof of door de bedrijfsuitstraling door te voeren per functie, passende slogan, personaliseren met naam. 

Geheel naar wens, is het mogelijk op voorraad uit de Essential collectie een pre-order te plaatsen of uw laat uw private label ontwerpen en produceren. Bij ShirlZ is de Essential collectie ontworpen voor de laatste corporate trends en we zetten slimme en duurzame technieken in. 

02

Ontwerp op maat

Wij werken met u samen om een ontwerp op maat te maken dat voldoet aan de merkdoelstellingen van uw bedrijf en uw waarden weerspiegelt. Wij geloven in het creëren van aangepaste stukken voor onze klanten, zodat men zich dankzij deze kledinglijn zich elke dag gesterkt voelen door hun kleding.

Ons team zal bij het ontwerpen van uw bedrijfskleding rekening houden met de cultuur en waarden van uw bedrijf en met eventuele speciale verzoeken van afdelingen binnen uw organisatie.

 

private label

Met de Private Label Corporate Collectie verzorgen we de kleding merkstrategie voor uw bedrijf. 

Voor uw merkstrategie is het belangrijk om een positieve associatie uit te stralen en vertrouwen. Dit maken we mogelijk door kleding te personaliseren en op een juiste manier te stijlen. Het is belangrijk dat er rekening gehouden wordt, met de gebruiken en wensen van het bedrijf, de medewerker en eventuele veiligheidseisen die gesteld worden.

private label
Asto Shipyard

Wensen en eisen bedrijfskleding

Het ontwerpen van bedrijfskleding omvat verschillende aspecten van slim denken. Er zijn praktische en budgettaire eisen voor bedrijfskleding. Hoewel elke afdeling andere behoeften heeft, bent u als organisatie op zoek naar een samenhangende stijl voor uw medewerkers. Om die uitstraling te bieden en tegemoet te komen aan de behoeften van elke afdeling, is het mogelijk om een pre-order te plaatsen uit onze bestaande ontwerpen of om uw eigen label volledig te laten ontwerpen en produceren.
Private Label

f

a

s

h

i

o

n

One team, one style

Wij helpen graag om uw kleding in te zetten voor uw merkstrategie.

☆☆☆☆

Ontdek ons portfolio

Inspiratie voor uw private label? Ontdek hoe uw merkstrategie inzet door uw merk subtiel te verwerken in de bedrijfskleding. Bekijk 

duurzame bedrijfskleding

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.