Sustainable Clothing Productions | Designed by ShirlZ

Bestel deze fijne polo met
logostof dessin

Uw logo verwerkt in stof

Ontdek onze stijlvolle relax-fit polo Identity

Geweldige polo, indruk maken met uw bedrijf

We ontwerpen voor uw polo en van uw logo ontwerpen wij een dessin. Na goedkeuring van het dessin, laten we het dessin weven in stof om later te verwerken in het gewenste item, dit keer de polo voor de zomer met korte mouw.

De polo is beschikbaar in de kleuren, navy, grijs, wit of zwart. 

Extra optie is om de kleuren van de knopen aan te passen, zodat het past bij de kleuren van het logodessin.

De levertijd van het stoffen-sample is op aanvraag. Uw eigen sample wordt vervaardigd in ons atelier. Producties vanaf 25 stuks, per kleur / per model, inclusief logostof. U kunt kiezen voor een dames of heren model.

25 stuks polo's voor 1500 euro

met ontwerp dessin en logostof

Ook in de zomer goed gekleed!
Get well dressed

Direct bestellen?

Wees onderscheidend met uw private label

Wilt u ook de professionele en unieke uitstraling tijdens uw vakbeurs waar nog lang over nagepraat zal worden? Wat is uw grootste uitdaging of doelstelling van de komende beurs? Aanspraak op de beursvloer is de eerste stap naar een leuk gesprek en wellicht interessante samenwerking! Laat u daarin adviseren en geef uw bedrijf zijn eigen identiteit en daardoor de herkenning die als drempelverlagend ervaren wordt. Wees onderscheidend!
Barst Corporate outfit
PrivateLabelKledingBrandingStrategie

Branding on the spot

Hoe kan juist ons bedrijf onderscheidend zijn? Help, wat moeten we daarvoor dan doen? Geen zin om uit te zoeken welke kleuren en pasvormen voor uw medewerkers geschikt zijn? Al stress bij het idee dat de beurs eraan gaat komen en ook de kleding nog geregeld moet worden?

Daar zijn wij én staan voor: mogelijkheid voor ontwerp van speciale (logo) stoffen, producties, goed advies, goede kwaliteit en vooral service!

Het begint met de juiste uitstraling.