Sustainable Clothing Productions | Designed by ShirlZ

Ontdek de kracht van ShirlZ Corporate Fashion

Het belang van een doordachte bedrijfskledingstrategie: Optimalisatie, Duurzaamheid en Maatwerk

Duurzaamheid als Prioriteit

Duurzaamheid staat hoog op de agenda van ShirlZ. Het bedrijf erkent de groeiende vraag naar milieubewuste oplossingen en neemt actief maatregelen om een positieve impact te hebben op het milieu. Door te kiezen voor duurzame materialen en productieprocessen draagt ShirlZ bij aan een groenere toekomst voor de bedrijfskledingindustrie. Bovendien zet ShirlZ zich in voor ethische arbeidspraktijken en werkt het samen met leveranciers die zich houden aan strenge normen voor sociale verantwoordelijkheid.

Bedrijfskledingstrategie cruciaal

Het ontwikkelen van een doordachte bedrijfskledingstrategie is cruciaal voor succes in de moderne zakenwereld. ShirlZ begrijpt dit en heeft zich toegewijd aan het leveren van hoogwaardige bedrijfskledingoplossingen die niet alleen efficiënt en duurzaam zijn, maar ook op maat gemaakt zijn voor de specifieke behoeften van elk bedrijf. Door te focussen op optimalisatie, duurzaamheid en maatwerk, positioneert ShirlZ zichzelf als een leider in de bedrijfskledingindustrie en draagt het bij aan een positieve verandering in de sector.

Maatwerk en Personalisatie

Een van de meest opvallende aspecten van de bedrijfskledingstrategie van ShirlZ is het aanbieden van maatwerk en personalisatie. Door kleding op aanvraag te produceren en aan te passen aan de specifieke behoeften van elk bedrijf, zorgt ShirlZ voor een unieke en professionele uitstraling die perfect aansluit bij het merk van het bedrijf. Bovendien wordt verspilling geminimaliseerd door vanaf het ontwerp al rekening te houden met eventuele verstelwerkzaamheden, waardoor de juiste maat gegarandeerd is en afval wordt verminderd.

Uw partner voor modern en duurzame kleding

In de bedrijfswereld is de juiste uitstraling van essentieel belang. Het dragen van uniforme bedrijfskleding draagt niet alleen bij aan een professionele uitstraling, maar kan ook een krachtig instrument zijn om de identiteit van een merk te versterken. Voor ShirlZ, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van bedrijfskleding, gaat het echter verder dan alleen maar kleding leveren. Het draait om het ontwikkelen van een doordachte strategie die optimalisatie, duurzaamheid en maatwerk omvat.

"Een goed doordachte bedrijfskledingstrategie begint met het optimaliseren van processen, ShirlZ begrijpt dat efficiëntie de sleutel tot succes is"

Tevreden klanten

Hier zie je een aantal bedrijven waar wij hun bedrijfskleding naar een hoger niveau hebben gebracht

Duurzaam vervoer over water

SLK Shipping Group service

1

Efficiënt Vervoer

Ons ervaren team coördineert het vervoer en verzorgt alle benodigde papieren, vergunningen en documentatie in samenwerking met onze opdrachtgevers.

2

Kwaliteit en veiligheid

Bij SLK Shipping Group hebben we kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Onze schepen voldoen aan de wettelijke eisen, naast controles, vinden er ook inspecties plaats.

3

Stipte Levering

Stemmen planning tijdig af, terwijl we kosten minimaliseren en efficiëntie maximaliseren. Ons toegewijde team en moderne vloot zijn uitgerust om met elke situatie om te gaan en een consistente planning te handhaven.

werken bij

SLK Shipping Group

SLK Shipping Group is een familiebedrijf  met toegewijde compagnons in de maritieme industrie. We hechten grote waarde aan ons diverse team, die verantwoordelijkheid nemen en varen op onze moderne scheepsvloot. We zijn voorzien van de juiste kennis en bieden we oplossingen aan die voldoen aan de wettelijke vereisten. 

We geloven in de kracht van een diverse en internationale team waarin iedereen zijn kwaliteiten kan ontwikkelen aan boord. Onze schepen varen internationaal en deze dynamische setting biedt mogelijkheden om te groeien. 

Onze werknemers hebben de mogelijkheid om onder Nederlandse of Zwitserse condities in dienst te treden of tijdelijk als ZZP-er. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en is jouw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op via tel. nr: +31(0) 78 762 0650

2da32623 0694 448c abc9 38620929820c

Werken bij SLK SHipping Group

Onze werknemers hebben de mogelijkheid om onder Nederlandse of Zwitserse condities in dienst te treden

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en is jouw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op via tel. nr: +31(0) 78 762 0650

Aantal reizen
0 +
Aantal schepen
1
Medewerkers
0 +

Kwaliteit & Veiligheid

Certificaten SLK Shipping Group

U vraagt,
onze antwoorden

Met SLK Shipping Group blijven we in beweging met onze visie en hoogwaardige technische scheepsvloot. Geen enkele dag is hetzelfde, dat maakt onze branche zo mooi. Korte vragen die we vaker gesteld krijgen en onze antwoorden! 

We richten ons niet alleen op korte-termijndoelen, maar we hebben ook een lange-termijnvisie. Als familiebedrijf met toegewijde compagnons zijn we toegewijd aan het bouwen aan een solide basis voor de toekomst. We investeren in onze medewerkers, technologieën en duurzaamheidsinitiatieven om op de lange termijn succesvol te blijven.

De vloot van SLK Shipping Group vervoeren onder andere minerale olieproducten, bio componenten en chemicaliën. Ons team werkt nauw met u samen om ervoor te zorgen dat uw lading efficiënt en veilig wordt vervoerd.

De schepen van SLK-Shipping varen voornamelijk op de West-Europese rivieren en binnenwateren.

Klaar voor vervoer over water?

Neem contact op met SLK Shipping Group