Sustainable Clothing Productions | Designed by ShirlZ

BLOG: NOVEMBER
VERANDER UW MINDSET MET
DE JUISTE OUTFIT

Corporate Outfit Private Label

Herfst of Winter

November, en dat betekent dat het tijd is voor een herfstige mindset. We weten allemaal hoe het voelt om wakker te worden op een koude ochtend in november, brrrr. Maar raad eens? Er zijn zoveel redenen waarom november je favoriete maand zou moeten zijn!

Dalende temperaturen, warmere kleding

Het is gezellig en warm, de dagen worden korter en de temperaturen dalen. Het is ook gewoon leuk – er is iets magisch aan het zien van de lichtjes in de straten en het horen van kerstmuziek in de winkels. Warm kleden kan door te kiezen voor comfortabele materialen zoals het fijnste Marino wol en zwaardere en hoogwaardigere kwaliteit stoffen. Warmer kleden kan ook door je aan te kleden in meerdere lagen. Dit is zeker aan te raden bij een professionele outfit.

Kleding geeft een goed gevoel

De juiste mindset is het vinden van iets positiefs aan elke dag – de geluksmomenten op te zoeken. Je hoeft niets speciaals te doen; het kan zo simpel zijn als ervoor zorgen dat je outfit je een goed gevoel geeft wanneer je het aanraakt. De kleding die u in de ochtend kiest is een directe weerspiegeling van uw gemoedstoestand of geeft heel goed weer hoe uw agenda die dag eruit ziet.

 

Prachtige herinneringen aan kleding

De maand november is juist de maand om je mindset te veranderen met het juiste outfit. Kleding heeft een krachtig effect op hoe we ons voelen. Sommige kledingitems hebben we prachtige herinneringen aan. Kleding duurzaam van hoogwaardige kwaliteit is daarom ook aan te raden. Door de juiste kledingitems, bent u direct de beste versie van uzelf. Met de juiste accessoires is het outfit helemaal goed af te maken. En dit helpt ons om ons innerlijk uit te drukken.

Dames blazer met logostof en dessin
Dames blazer met logostof en dessin

Accessoires zijn de sleutel

Accessoires zijn heel belangrijk en toch schrijven we er niet veel over. Accessoires doen veel voor de mindset en om optimaal te stralen met uw outfit. Van statement oorbellen tot de fedora en zelfs sjaaltjes in het haar mogen kan weer! Het geeft een outfit de juiste boost.

Essentiële items zijn een paar mooie oorbellen, een set mooie armbanden, een passende ketting en ring. Heeft u mooie erfstukken? Draag ze met liefde en combineer ze met nieuwere sieraden.

Bij een zakelijke outfit zijn accessoires heel vaak op hun plaats en bij wat comfortabelere outfit is het raadzaam juist minder accessoires te gebruiken.

Geweldige tas, geweldig outfit

Tassen ontbreken ook in geen enkele garderobe van de vrouw en het liefst in alle maten en vormen. Een goede tas kunt u nooit genoeg hebben luidt het welbekende excuus ;). Een geweldige tas maakt uw outfit helemaal af. Voor november is de rugtas ook comfortabel en representatief om uw outfit af te maken.

De rugtas, blijft favoriet en heel handig, want alles past erin en het is gemakkelijk mee te dragen. Die eventuele neussprays en zakdoekjes kunt u dan gewoon meenemen!

Succes met uw Mindset deze maand!

ShirlZ

Private Label

Laat uw eigen kledinglijn ontwerpen

Producties

Producties vanaf 25 stuks voor bedrijven

Close the loop

People, Planet & Profit. Duurzame bedrijfskleding

Identity Wear

Wij verwerken het logo subtiel in het dessin

Kleding heeft een krachtig effect op hoe we ons voelen. Door de juiste outfit voelt u zich geweldig. Graag help ik u hierbij.

Shirley Leinenga

De juiste outfit, geeft het juiste gevoel

De kleding die u in de ochtend kiest is een directe weerspiegeling van uw gemoedstoestand of geeft heel goed weer hoe uw agenda die dag eruit ziet.

Bericht: Blog

%d bloggers liken dit: